Babs Gons treedt op donderdag 3 oktober vanaf 19.30 uur op in De Drvkkery in Middelburg tijdens de eerste editie van de spoken word-avond Woordwaarde.
Volledig scherm
PREMIUM
Babs Gons treedt op donderdag 3 oktober vanaf 19.30 uur op in De Drvkkery in Middelburg tijdens de eerste editie van de spoken word-avond Woordwaarde. © Ernst Coppejans

Spoken word krijgt Zeeuws podium in De Drvkkery

MIDDELBURG - Spoken word is ‘de voordracht van een zelfgeschreven tekst, waarbij de voordracht tot kunst wordt verheven’. De Drvkkery in Middelburg biedt vanaf oktober maandelijks een podium aan deze kunstvorm: Woordwaarde.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Tank op de dijk van Westkapelle staat weg te roesten
    PREMIUM

    Tank op de dijk van Westkapel­le staat weg te roesten

    WESTKAPELLE - De tank van Westkapelle roest weg omdat hij al jaren niet wordt onderhouden. De Stichting Cultuurbehoud Westkapelle wijst met een beschuldigende vinger naar de gemeente. ,,Ze blijft in gebreke.” Daardoor is de stichting bang dat het niet lang meer duurt voor die tank te gevaarlijk is om te laten staan. Dat zou volgens secretaris Jan Kaland van de stichting een groot verlies betekenen. ,,Die tank maakt onlosmakelijk deel uit van het oorlogsmonument van Westkapelle. Is van zeer groot historisch belang en ook een toeristische trekpleister.”