De voorzijde van John's Men and Women in de Kanaalstraat in Oost-Souburg leek vlak na de brand ongeschonden, maar de hel collectie moest als verloren worden beschouwd vanwege schade door vuur, rook, roet en bluswater.
Volledig scherm
PREMIUM
De voorzijde van John's Men and Women in de Kanaalstraat in Oost-Souburg leek vlak na de brand ongeschonden, maar de hel collectie moest als verloren worden beschouwd vanwege schade door vuur, rook, roet en bluswater. © Claudia Sondervan

Souburgse kledingzaak John's Men & Women over zes weken weer open

OOST-SOUBURG - De sporen van de brand zijn zo goed als uitgewist, maar het duurt nog wel een week of zes voor John’s Men & Women in Oost-Souburg de deuren weer opent. 

  1. Horecaman Jerry van Zuijlen over de coronacrisis: ‘We hebben de oorlogskas moeten aanspreken’
    PREMIUM

    Horecaman Jerry van Zuijlen over de coronacri­sis: ‘We hebben de oorlogskas moeten aanspreken’

    KAMPERLAND - Met tien horecabedrijven belandde Jerry van Zuijlen (58) medio maart op een ongekende bumpy ride, zoals hij zelf zegt. In zijn Amadore Groep zitten vier grote Walcherse en Bevelandse hotels/restaurants en zes restaurants/grand cafés die door de lockdown geheel of nagenoeg zonder gasten zaten. ,,En dat met driehonderd man personeel. Dat was wel heel spannend”, zegt hij, als hij in het restaurant van Hotel De Kamperduinen bij Kamperland terugblikt.