De voorzijde van John's Men and Women in de Kanaalstraat in Oost-Souburg leek vlak na de brand ongeschonden, maar de hel collectie moest als verloren worden beschouwd vanwege schade door vuur, rook, roet en bluswater.
Volledig scherm
PREMIUM
De voorzijde van John's Men and Women in de Kanaalstraat in Oost-Souburg leek vlak na de brand ongeschonden, maar de hel collectie moest als verloren worden beschouwd vanwege schade door vuur, rook, roet en bluswater. © Claudia Sondervan

Souburgse kledingzaak John's Men & Women over zes weken weer open

OOST-SOUBURG - De sporen van de brand zijn zo goed als uitgewist, maar het duurt nog wel een week of zes voor John’s Men & Women in Oost-Souburg de deuren weer opent. 

  1. De boulevard is van iedereen: en dat maakt het juist zo lastig
    PREMIUM
    REPORTAGE I VIDEO

    De boulevard is van iedereen: en dat maakt het juist zo lastig

    Wonen aan de Vlissingse boulevard. Voor velen is het een droom, voor anderen begint het meer op een nachtmerrie te lijken. Zij zien samenscholende jongeren die alcohol drinken uit scooterkoffers, liggen wakker van scheurende auto’s en knallende motoren, ze kijken uit op overvolle prullenbakken, dealers die lachgasballonnen bijvullen en drugs verkopen. De boulevard verloedert, zeggen zij. Het is er gezellig, zeggen anderen: ‘Wij zijn ook jong geweest.’ Tijd om op onderzoek uit te gaan.