Volledig scherm
De oude HKPD-panden worden gesloopt. © Lex De Meester

Sloop HKPD-panden in Vlissingen begonnen

videoVLISSINGEN - De sloop van huizen van het voormalige Huiskamerproject voor Drugsgebruikers (HKPD) in de Vlissingse Coosje Buskenstraat is deze week begonnen. 

De al langer leegstaande woningen wijken voor het complex Sea & City  (vijftien appartementen en vier penthouses) op de hoek van Coosje Busken- en Spuistraat. Garages en delen van de achtergevels van de panden, aan de kant van de Kommedijk bij CineCity, lagen woensdagmorgen al tegen de vlakte. Als niet te veel bodemonderzoek nodig is, kan de bouw van het appartementencomplex dit voorjaar van start. Nieuwe bewoners kunnen dan - 'ijs en weder dienende'- tegen de zomer van 2019 hun appartement of penthouse betrekken.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Open atelier Lucy de Graaf in Kapel van Hoogelande

    Open atelier Lucy de Graaf in Kapel van Hoogelande

    VLISSINGEN - Kunstschilder Lucy de Graaf gaat aan het werk in de Kapel van Hoogelande, tussen Middelburg en Biggekerke. Van maandag 20 tot en met woensdag 29 augustus houdt ze daar open atelier. Ze werkt aan grote doeken, waarmee ze in de loop van de publieksdagen de hele ruimte wil bekleden. Ze geeft, zoals ze dat zelf zegt, ,,vorm aan grote menselijke emoties in basale figuren die stevig met de aarde verbonden zijn. Het kleurenpalet sluit aan bij de kleuren in de kapel.''