Jannie Kloeg en Joep en Ria Maas (vlnr)  hebben zelf maar borden gemaakt, in de hoop dat verkeer niet te hard door hun straat rijdt. ,,Want door het slechte onderhoud van de weg geeft dat veel overlast.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jannie Kloeg en Joep en Ria Maas (vlnr) hebben zelf maar borden gemaakt, in de hoop dat verkeer niet te hard door hun straat rijdt. ,,Want door het slechte onderhoud van de weg geeft dat veel overlast.” © Dirk Jan Gjeltema

‘Slecht onderhoud straten in Zoutelande zorgt voor problemen’

ZOUTELANDE - Joep Maas en zijn buren zijn het beu dat verkeer te hard door de Langendam in Zoutelande rijdt. Het gaat volgens hen vooral om vrachtverkeer en bestelwagens die zich niets aantrekken van de snelheidsbeperkingen. Daarom hebben ze zelf maar een aantal borden opgehangen om de chauffeurs eraan te herinneren dat 30 km per uur echt de maximale snelheid is. Want te hard rijden in combinatie met het slechte wegdek van de Langendam, zorgt ervoor dat er schade ontstaat aan onze huizen, zegt Maas.

  1. Nog niet iedereen snapt hoe Middelburg uit de penarie kan komen
    PREMIUM

    Nog niet iedereen snapt hoe Middelburg uit de penarie kan komen

    MIDDELBURG - Nog steeds is het lang niet iedereen duidelijk hoe Middelburg uit de financiële ellende moet komen. Een paar uur extra vergaderen leverde een groot deel van de gemeenteraad maandagavond nog niet het inzicht op dat zij nodig heeft. ,,Maar de provincie keurt ook geen visie goed maar een plan met heldere cijfers”, verdedigde wethouder van financiën Johan Aalberts zich. En dat is er volgens hem wel.