De filmopnamen van Slag om de Schelde leveren Vlissingen een nieuw 'monumentje' op: de bakkerswinkel op de hoek Kerkstraat en Oude Markt blijft deels ingericht achter.
Volledig scherm
PREMIUM
De filmopnamen van Slag om de Schelde leveren Vlissingen een nieuw 'monumentje' op: de bakkerswinkel op de hoek Kerkstraat en Oude Markt blijft deels ingericht achter. © Lex de Meester

Slag om de Schelde levert Vlissingen nieuw monument op: de bakkerswinkel is waarschijnlijk een blijvertje

VLISSINGEN - Vlissingen houdt een ‘monumentje’ over aan de filmopnamen voor Slag om de Schelde. De bakkerswinkel van weleer, opnieuw ingericht à la 1944, blijft hoogstwaarschijnlijk ter decoratie van de straat.

  1. ‘Foutje’ over Domburgse zomerwoningen wordt niet vertrouwd door Veerse oppositie
    PREMIUM

    ‘Foutje’ over Domburgse zomerwonin­gen wordt niet vertrouwd door Veerse oppositie

    DOMBURG - Een ‘foutje’ in een officieel document van de gemeente Veere toont aan dat de oppositiepartijen het Veerse college en in het bijzonder wethouder Chris Maas (PvdA/GL) niet vertrouwen. Een officiële rectificatie door de wethouder wordt dan ook nauwelijks geloofd. Raadslid Jaap Melse (SGP/CU) ,,Dit is geen foutje. Er moet toch in het gemeentehuis overleg zijn geweest over zo’n gevoelig onderwerp.” Maas ontkent dat met kracht: ,,Ik baal hier ook van.”