Alle docenten en onderwijsassistenten van het Scheldemond College in Vlissingen gaan een ochtend stage lopen op een andere school in het basis- of middelbaar beroepsonderwijs om te ervaren hoe de overgang is die leerlingen maken van de ene naar de andere opleiding.
Volledig scherm
PREMIUM
Alle docenten en onderwijsassistenten van het Scheldemond College in Vlissingen gaan een ochtend stage lopen op een andere school in het basis- of middelbaar beroepsonderwijs om te ervaren hoe de overgang is die leerlingen maken van de ene naar de andere opleiding. © Ruben Oreel

Scheldemond College stuurt docenten op stage bij andere scholen

VLISSINGEN - Docenten van het Scheldemond College in Vlissingen gaan stage lopen op andere scholen. Dat is nodig om beter te weten wat hun leerlingen meemaken als ze van de ene naar de andere opleiding gaan. Die ervaring moet de docenten helpen om leerlingen de begeleiding te geven die ze nodig hebben na voor en na een overstap.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Complimenten voor lef van Domburgse ondernemers
    PREMIUM

    Complimen­ten voor lef van Domburgse onderne­mers

    DOMBURG - Hier is lef voor nodig. Gedeputeerde Dick van der Velde zei dat donderdag bij de opening van het lounge deck van strandpaviljoen Oase bij Domburg. Hij complimenteerde de eigenaren Jaco Duvekot en Hein Robbers met de uitbreiding van hun zaak en stelde dat het heel bijzonder is dat horeca-ondernemers in deze tijd durven investeren in kwaliteit. ,,Daar is lef voor nodig”, herhaalde hij. Dat soort lef is, aldus de gedeputeerde, ook nodig om ervoor te zorgen dat Zeeland aantrekkelijk blijft voor toeristen.