Volledig scherm
Samora zingt in frietboetiek B"tje Anders in Middelburg tijdens de Popronde. © Ruben Oreel

Samora serveert lekkere reggae in frietboetiek tijdens Popronde Middelburg

Lekker, zo’n patatje reggae. Friet, overgoten met een muzikaal sausje van reggae, soul, funk en pop, geserveerd door Samora. De zangeres serveerde haar vette sound donderdagavond tijdens de Popronde Middelburg in frietboetiek B'tje Anders. 

Samora was één van de 26 beginnende artiesten en bandjes die tijdens de Popronde optraden op verrassende plekken in de binnenstad van Middelburg. Het reizende popcircus werd geopend in Vleeshal door Tonnie Dieleman en Auke van Laar met aansluitend een optreden van Dési Ducrot.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Geen gezamenlijk Walchers zorgloket

    Geen gezamen­lijk Walchers zorgloket

    DOMBURG – Er komt geen nieuw gezamenlijk Walchers zorgloket. De Vlissingse wethouder Albert Vader liet dat dinsdagavond duidelijk weten tijdens een bijeenkomst van de Walcherse raadsleden. Hij stelde klip en klaar dat de afgelopen jaren Vlissingen tot twee maal toe onaangenaam werd verrast door de buurgemeenten toen eerst Middelburg en daarna Veere voor een eigen weg koos rondom het zorgloket Porthos. ,,Als je zegt dat je wil samenwerken, moet je dat ook doen”, aldus Vader. Volgens hem is de afgelopen jaren gebleken dat samenwerken toch wel heel ingewikkeld is.