PZC Uit 19 december Rockin X-mas De Piek Earl Jackson
Volledig scherm
PREMIUM
PZC Uit 19 december Rockin X-mas De Piek Earl Jackson © Stefan Meekers

Rocking X-mas in De Piek: ‘We hebben een podium gezocht om samen te spelen’

Rockin’ X-mas in De Piek in Vlissingen is een avond vol blues, rockabilly en rock-’n-roll. Met optredens van de Engelsman Earl Jackson, het 14-jarige talent Dax Hovius en het CC Jerome trio wordt het een avond met als gemeenschappelijke deler ‘back to the 50’s en 60’s’.

 1. Naam van Wilfred Vreeke ligt op ieders lippen tijdens Rit voor de Molukken: ‘Hij wordt zo gemist’
  PREMIUM
  met video

  Naam van Wilfred Vreeke ligt op ieders lippen tijdens Rit voor de Molukken: ‘Hij wordt zo gemist’

  MIDDELBURG - Dit heeft Wilfred vanaf daarboven toch maar mooi geregeld, zegt Perry Parinussa kort voor de start van de vijftiende Rit en Rock voor de Molukken. De Middelburgse motorrijder wijst naar boven waar een stralende zon staat en naar de Rijnstraat in de Stromenwijk in Middelburg waar een recordaantal van 360 motorrijders en een handjevol bijrijders klaar staan om deel te nemen aan de vijftiende editie van deze rit. ,,Heerlijk weer voor een ritje samen op de motor.”
 2. Veere meet hoe druk het is met parkeerders in dorpen en op de zeedijk
  PREMIUM

  Veere meet hoe druk het is met parkeer­ders in dorpen en op de zeedijk

  DOMBURG - Hoe intensief worden de parkeerterreinen in de gemeente Veere gebruikt en hoe druk is het in de dorpen en stadjes langs de kust? Om een antwoord te krijgen op die vraag wordt in de maanden juni en augustus onderzocht hoeveel auto’s er staan op de terreinen langs de kust en in de kernen Veere, Vrouwenpolder, Oostkapelle, Domburg, Westkapelle, Zoutelande, Dishoek, Groot Valkenisse, de Veerse Dam en de dijk tussen Domburg en Westkapelle. Het onderzoek gebeurt op verschillende tijdstippen: ‘s middags, ‘s avonds en ‘s nachts.