Agnes den Hartogh, voorzitter van de Rotary Vlissingen en haar man Auke Klaver kwamen de stoel van de Rotary in Klein Theater De Verwachting in Ritthem inwijden. Op de achtergrond voorzitter Alex Achterhuis van stichting Ons Dorpsleven op het podium.
Volledig scherm
Agnes den Hartogh, voorzitter van de Rotary Vlissingen en haar man Auke Klaver kwamen de stoel van de Rotary in Klein Theater De Verwachting in Ritthem inwijden. Op de achtergrond voorzitter Alex Achterhuis van stichting Ons Dorpsleven op het podium. © Dirk Jan Gjeltema

Ritthems theater viert de nieuwe stoelen die fans financierden

VideoRITTHEM - Negentig nieuwe zetels staan in Klein Theater de Verwachting in Ritthem, het oude dorpshuis. Met op de rugleuning in zilver de namen van de mensen, artiesten en bedrijven die de stoelen hebben gesponsord. Zonder hen hadden de tweedehandse, versleten stoeltjes uit het Utrechtse Tivoli-theater er nog gestaan. 

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”