Wethouder Chris Dekker.
Volledig scherm
Wethouder Chris Dekker. © Lex de Meester

Rittenburg 3 op plaats van panden Leté

MIDDELBURG - De belangstelling voor een woning in de Middelburgse nieuwbouwwijken Rittenburg 1 en 2 is dusdanig groot dat de gemeente voorzichtig nadenkt over een vervolg.

 1. Heel Vlissingen kende Jopie Mastenbroek
  PREMIUM
  uit het leven

  Heel Vlissingen kende Jopie Masten­broek

  ,,Vlissingen kende Jopie en Jopie kende Vlissingen”, zegt haar zoon Jan Mastenbroek (57) tijdens de afscheidsdienst voor Jopie op 12 mei. De Sint Jacobskerk zit die zonnige lentedag vol met familie, vrienden en bekenden. Jopie die 82 werd, was dochter van een loods en ze trouwde met een loods, Jan. Ze waren in januari 60 jaar getrouwd en zaten nog vol plannen. Maar Jan overlijdt op 28 maart 2022 en Jopie op 6 mei 2022.
 2. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’