Volledig scherm
© Dirk Jan Gjeltema

Ridders en heksen in de tuin van Terra Maris

OOSTKAPELLE - De soep pruttelt in een grote ketel terwijl kinderen een ridderstormbaan bedwingen. De heks en de kwakzalver griezelen gezellig mee tijdens het laatste Middeleeuwse festijn Spelen en Spijzen, bij Terra Maris in Oostkapelle. 

Tegen het decor van het houten mottekasteel en het grote kasteel Westhove liep allerlei middeleeuws volk rond en werd gejongleerd met vuur in de show Klunzige Knud van Walichrum. Zelf mosterd maken kon ook, voor bij het vlees dat van barbecue kwam.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Fietse, ete, praote en luustere
    PREMIUM
    STREEKTAAL

    Fietse, ete, praote en luustere

    Het ei wat moeite gekost, mè dit jaer bin’k overtuugd geraekt van een twi-tal zâken, die ‘k lang anders zag. Saemen mee m’n vrouwe bin ik noe de gelukkige bezitter van een fiets mee ondersteuning. Lang docht ik, dâ zôies niks vô mien was, ik was er nie an toe zôgezeid. M’n vrouwe en de fietsenverkoper uut Disoek ebbe me over de streep haele. Joeng en oud kunne gewoon gebruuk maeke van de moderne mogelijkheden die d’r bin op fietsgebied. Je rie waerlijk mee vee plezier en je oeft d’r echt nie lui van t’oren. Ik wete, dâ iedere vergelieking mank haet, mè vroeger hienge mien ouwers nè Goes mee openbaer vervoer. Dat kan nog, mè ik gae mee d’n auto. Nie omda’k er an toe bin!