Volledig scherm
restaurant MEZGER - vlnr Sharon Lijnse - Sander de Jong - midden/-achter Thomas Parlevliet en zittend rechts Jeroen Tanis © Lex De Meester

Restaurant Mezger in Domburg wint Heerlijk10Daagse

DOMBURG - Restaurant Mezger in Domburg is landelijk winnaar geworden van de Heerlijk10Daagse. Gasten gaven het restaurant gemiddeld een 9,34. Mezger laat daarmee sterrenrestaurants achter zich.

Op de restaurantreserveringssite Heerlijk.nl kan de consument tijdens de Heerlijk10Daagse voor 27,50 euro een driegangenmenu boeken bij restaurants die eerder al erg goed zijn beoordeeld. Op die manier kunnen ze voordelig kennismaken met de betere gastronomie. Consumenten kunnen de geselecteerde restaurants beoordelen op eten, service, sfeer en gastvrijheid. 

Mezger wint met een 9,34 de regionale en landelijke pubieksprijs. In Zeeland streefde het jonge restaurant net tweesterrenrestaurant De Kromme Watergang in Hoofdplaat voorbij (9,32). 

Mezger onder leiding van chef Jeroen Tanis en patron Sander de Jonge behaalde in juni ook een hoge eindscore in de eetrubriek van de PZC: een 8,6. In de landelijke top 10 van Heerlijk.nl kwam Katseveer in Wilhelminadorp tot plaats acht (8,91). 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement