Drukte op de boulevards in Vlissingen tijdens Rescue 2018.
Volledig scherm
Drukte op de boulevards in Vlissingen tijdens Rescue 2018. © Lex De Meester

Rescue Vlissingen uitgesteld tot 2021

VLISSINGEN - Rescue Vlissingen wordt een jaar uitgesteld. He grote evenement van de internationale hulpdiensten op de boulevards van Vlissingen zou dinsdag 28 juli plaatsvinden. De corona-pandemie zit de organisatie en de deelnemers zodanig dwars dat er niet voldoende tijd is voor de voorbereidingen.

Op veel van de hulpdiensten die naar de twaalfde editie van Rescue zouden komen, wordt dezer weken zwaar beslag gelegd voor hulp aan patiënten. Traditiegetrouw werden weer deelnemers verwacht uit veel Europese landen, waaronder Italië, Frankrijk en Spanje. De trailer voor het evenement is te zien op Instagram.  

  1. T-shirts moeten toerist straks warm welkom geven: ’Zeeland mist jou!’
    PREMIUM

    T-shirts moeten toerist straks warm welkom geven: ’Zeeland mist jou!’

    VLISSINGEN - Je kunt als ondernemer bij de pakken neer gaan zitten door de coronacrisis, maar daar wil Roxane van den Berg niet aan. De eigenaresse van modezaken Manhattan Domburg en Manhattan Vlissingen komt daarom met een naar eigen zeggen ‘warm, eenvoudig, maar toch alles verbindend ‘feel-goodidee’: T-shirts met uitnodigende Nederlandse, Duitse en Engelse teksten. ,,Om toeristen straks het beste welkom-teruggevoel ooit te geven.”