Drukte op de boulevards in Vlissingen tijdens Rescue 2018.
Volledig scherm
Drukte op de boulevards in Vlissingen tijdens Rescue 2018. © Lex De Meester

Rescue Vlissingen uitgesteld tot 2021

VLISSINGEN - Rescue Vlissingen wordt een jaar uitgesteld. He grote evenement van de internationale hulpdiensten op de boulevards van Vlissingen zou dinsdag 28 juli plaatsvinden. De corona-pandemie zit de organisatie en de deelnemers zodanig dwars dat er niet voldoende tijd is voor de voorbereidingen.

Op veel van de hulpdiensten die naar de twaalfde editie van Rescue zouden komen, wordt dezer weken zwaar beslag gelegd voor hulp aan patiënten. Traditiegetrouw werden weer deelnemers verwacht uit veel Europese landen, waaronder Italië, Frankrijk en Spanje. De trailer voor het evenement is te zien op Instagram.  

  1. Sporters en clubs missen elkaar: ‘Verenigen doe je samen. Dat gaat nu even niet’
    PREMIUM
    reportage

    Sporters en clubs missen elkaar: ‘Verenigen doe je samen. Dat gaat nu even niet’

    ARNEMUIDEN - Nergens is waarschijnlijk de ‘korvendichtheid’ zo groot als in Arnemuiden. Maak je een ronde door het Walcherse dorp, dan zie je overal knalgele manden boven de schuttingen uitsteken. Nu er vanwege het coronavirus niet in clubverband gesport mag worden, biedt dat uitkomst voor veel leden van TOP. Maar daarmee is ook meteen het enige positieve genoemd. De club krijgt - net als alle andere - een grote klap te verwerken.