Volledig scherm
© Rescue Vlissingen

Reddingshelikopter van de Bristow voor het eerst naar Rescue Vlissingen

VLISSINGEN – Een zoek- en reddingshelikopter van de Bristow Group komt volgende week woensdag naar hulpverleningsevenement Rescue Vlissingen.

Bristow Group is een leverancier van industriële luchtvaartdiensten met helikoptertransport, zoek- en reddingsacties (SAR). Ook levert ze ondersteunende diensten voor vliegtuigen aan overheids- en civiele organisaties over de hele wereld. Bristow, met hoofdkantoor in Houston, Texas, is onder meer actief op de Noordzee en grote offshore olie- en gas producerende regio's van de wereld.

Tijdens Rescue Vlissingen zal Bristow deelnemen aan demonstraties met een AugustaWestland (AW189) helikopter. Hiermee zal het toestel een reddingsdemonstratie verzorgen boven de Westerschelde voor de kust van Vlissingen.

Naast de Bristow Group is tijdens Rescue Vlissingen ook een grote stuntshow van The Global Stars onder leiding van Mark Jefferies uit Engeland te zien. Deze show vindt woensdag plaats rond de klok van 15.00 uur.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Het plan is er, maar wie mag de nieuwe jachthaven in het Dok in Vlissingen gaan uitbaten?
    PREMIUM

    Het plan is er, maar wie mag de nieuwe jachthaven in het Dok in Vlissingen gaan uitbaten?

    VLISSINGEN - De jachthaven in het Dok in Vlissingen komt er, en is hopelijk volgend jaar klaar. Met nog geen honderd ligplaatsen is het een kleintje en het grootste deel wordt particulier eigendom van de toekomstige omwonenden. Het plan ligt nu ter inzage. Maar wie de passantenplaatsen en eventueel de particuliere plaatsen gaat exploiteren, gemeente of ondernemer, moet het college nog besluiten.