Hiswa-Recron: ,,De verblijfsrecreatie komt weer op stoom, de boekingen zien er veelbelovend uit en het is ook weer druk op de parkeerplaatsen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Hiswa-Recron: ,,De verblijfsrecreatie komt weer op stoom, de boekingen zien er veelbelovend uit en het is ook weer druk op de parkeerplaatsen.” © Arie Kievit

Recreatiesector: ‘Huilie-huilieverhaal van college Veere’

DOMBURG - Een huilie-huilieverhaal. Met die woorden beschrijven de Veerse watersport- en grotere recreatiebedrijven de plannen van het dagelijks gemeentebestuur voor de komende jaren. ,,Een uiterst somber perspectief wordt geschetst van inkomsten en er worden draconische maatregelen van stal gehaald om dat goed te maken.” 

  1. Dankzij bierkoerier Theo staat Zeeland nooit droog
    PREMIUM
    Zomer 2020

    Dankzij bierkoe­rier Theo staat Zeeland nooit droog

    OOST-SOUBURG - In de tuin van Theo Stoke hangt een typische zomeravondsfeer. De 54-jarige inwoner van Oost-Souburg – afkomstig uit Amsterdam, maar zo’n anderhalf jaar geleden voor de liefde naar Zeeland gekomen – zit met zijn vriendin en drie vrienden om de vuurkorf. Onder begeleiding van het knisperende hout begint het te schemeren. De feestende tieners in de tuin van de buren, die steeds harder beginnen te praten en hun Spotify-playlist met de buurt lijken te willen delen, dienen als achtergrondkoor.