Het KPN-gebouw in Domburg waar ooit de telefoonkabel uit Engeland aan land kwam
Volledig scherm
PREMIUM
Het KPN-gebouw in Domburg waar ooit de telefoonkabel uit Engeland aan land kwam © x

Raad van State heeft kritiek op rol oud-wethouder Melse in zaak hotel KPN-gebouw Domburg

DOMBURG - Het voormalige KPN-gebouw in Domburg mag van de Raad van State vooralsnog geen hotel worden. De gemeente Veere moet opnieuw uitrekenen of de stikstofuitstoot van dat hotel nadelige gevolgen heeft voor de kwetsbare natuur in het duingebied.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.