Volledig scherm
© Politie

Portier van horecagelegenheid bedreigd in Vlissingen

VLISSINGEN - Een 25-jarige man uit Middelburg is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden omdat hij een portier van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk zou hebben bedreigd en mishandeld.

De man werd geweigerd toen hij bij de gelegenheid naar binnen wilde. Om die reden ontstond er een woordenwisseling tussen hem en de portier, waarbij hij de portier ook bedreigde. Agenten kwamen ter plaatse toen er een handgemeen tussen beide mannen ontstond. De agenten wilden de 25-jarige Middelburger aanhouden, maar een groep mensen begon zich met de aanhouding te bemoeien. De situatie werd dusdanig gevaarlijk dat zij hun wapenstok hebben moeten gebruiken om de groep op afstand te houden, zodat zij op een veilige manier hun werk konden doen. Toen zij aangaven dat ze pepperspray zouden gaan gebruiken trok de groep zich terug en kon de verdachte worden aangehouden.

De 25-jarige man is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zit daar nu nog vast. Hij zal zondag verder gehoord worden over de zaak. De portier heeft aangifte gedaan van de mishandeling en bedreiging.