Volledig scherm
Een politiehelikopter boven het stadhuis in Middelburg. © Lex de Meester

Politiehelikopter boven Middelburg in verband met mysterieus ‘ernstig misdrijf’

MIDDELBURG - Boven het centrum van Middelburg cirkelde vanochtend lange tijd een politiehelikopter rond. Dat heeft volgens een woordvoerster te maken met een ernstig misdrijf dat zondag in de stad is gepleegd. Wat er heeft plaatsgevonden wil de politie nog niet zeggen. Wel worden ‘dringend’ getuigen gezocht. 

Zondagmiddag is een vrouw in het centrum van Middelburg slachtoffer geworden van een ernstig misdrijf. Het incident gebeurde tussen ongeveer 15.00 en 16.15 uur. Vanwege het onderzoeksbelang en de privacy kan de politie nog niet zeggen om welk(e) feit(en) het gaat. De politie is op zoek naar mensen die zondagmiddag twee mannen en een vrouw in elkaars gezelschap hebben zien lopen in de omgeving van de Gravenstraat, Zusterstraat, Plein 1940, Gortstraat of het Kerspel. Ook is de politie op zoek naar mensen in deze straten die in het bezit zijn van een camera of een dashcam.

Op social media wordt druk gespeculeerd over de aanwezigheid van de helikopter. Ook wordt veel geklaagd over de gebrekkige informatievoorziening door de politie, aangezien weliswaar getuigen worden gezocht, maar niemand weet waarvan. Ook zou er door de politie zijn aangebeld bij huizen in de omgeving van de Gortstraat.

Mensen met informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie: 0900-8844. Of via het WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Anoniem kan ook via 0800-7000.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement