Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Politie zoekt scooterrijder die er vandoor gaat na botsing in Middelburg

MIDDELBURG - De politie zoekt getuigen van een aanrijding tussen een auto en scooter in de in Middelburg zaterdagnacht. Na de botsing in de Wielingenstraat ging de scooterrijder er vandoor in de richting van het Westerscheldeplein. 

Volgens de politie gaat het om een zwarte scooter zonder kentekenplaat. Door de aanrijding is de scooter mogelijk zwaar beschadigd geraakt. Wie iets van het ongeval gezien heeft of een beschadigde scooter heeft zien staan of rijden kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Opa en kleindochter winnen sjezenrijden Folkloristische dag IJzendijke
    PREMIUM

    Opa en kleindoch­ter winnen sjezenrij­den Folkloris­ti­sche dag IJzendijke

    IJZENDIJKE/ZOUTELANDE/DOMBURG - Tijdens de jaarlijkse Folkloristische dag in IJzendijke mochten 20 ringrijders en 5 sjezencombinaties een demonstratie verzorgen. Bij de sjezenrijders gingen Femke Dingemanse en haar opa Jan Jakobsen er met de 1e beker vandoor. De boerenronde werd gewonnen door Gert en Truus Langebeeke. Bij de ringrijders won Sebastiaan Sturm de 1e beker door alle 21 ringen mee te nemen. De 2e beker was voor Bram van Boxel , de 3e beker voor Julia Cruq en de 4e beker mocht Teun Dingemanse mee naar huis nemen. Joery van Stee won de pollepel.