Volledig scherm
De scooter die is aangetroffen in Dauwendaele. © Wijkagent Middelburg

Politie zoekt eigenaren van snorbrommer en scooter

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar de eigenaren van een scooter en een snorbrommer. Beide voertuigen zijn gevonden in Middelburg en zijn vermoedelijk gestolen.

Omdat er geen aangiftes zijn gedaan, vraagt de wijkagent van Middelburg via Instagram mensen die de voertuigen herkennen, dit te melden bij het politiebureau in Middelburg.

Van de snorbrommer is bekend dat het een Peda Chip Peda Nouma is. Het type en merk van de scooter zijn onbekend, het voertuig is aangetroffen in Dauwendaele. De voorkant van de scooter is gedemonteerd.

Aangetroffen in Middelburg. Vermoedelijk afkomstig van diefstal. Herken je hem of weet je wie de eigenaar is, meldt svp aan het bureau in Middelburg. #pedaship #pedanouma #middelburg #wijkagent #politie #bromfiets #scooter Een foto die is geplaatst door Wijkagenten Middelburg (@wijkagentmiddelburg) op 7 Jul 2016 om 3:49 PDT

  1. Donderdag proces tegen Middelburgse 'Syriëganger'

    Donderdag proces tegen Middelburgse 'Syriëganger'

    MIDDELBURG – Er is geen enkel concreet bewijs dat de Middelburger R.Z. een Syriëganger is, aldus advocaat Bart Nooitgedagt. Toch staat de 22-jarige Middelburger morgen, donderdag, voor de rechtbank omdat het Openbaar Ministerie (OM) hem daarvan verdenkt. De oud-leerling van het CSW zou in 2012 of 2013 een trainingskamp hebben bezocht van Islamitische Staat (IS) of Jabhat al-Nusra, een organisatie die gelieerd is aan Al Qaida. Oktober vorig jaar probeerde hij, aldus het OM, opnieuw naar Syrië af te reizen. Tijdens die poging werd hij in de trein in Duitsland aangehouden.