stockadr politie
Volledig scherm
stockadr politie © Eldridge Pentury

Politie stopt onderzoek naar mishandeling van meisje in rolstoel

BIGGEKERKE - De politie tast nog steeds in het duister over de mishandeling van een meisje in een rolstoel ruim twee weken geleden op de Breeweg tussen Biggekerke en Middelburg. De identiteit van het meisje, dat maandagochtend 11 september rond 08.45 uur mishandeld zou zijn door een groep jongens, is nog niet bekend.

 1. Vuurwerkshow Zoutelande lijkt geen recept voor toekomstige jaarwisselingen: ‘Zoiets kan op de meeste plekken niet’
  PREMIUM
  video

  Vuurwerk­show Zoutelande lijkt geen recept voor toekomsti­ge jaarwisse­lin­gen: ‘Zoiets kan op de meeste plekken niet’

  ZOUTELANDE - Carlo Rotte van het Vuurwerkpaleis in Meliskerke keek zaterdagavond tevreden toe hoe enkele honderden mensen in de Langstraat in Zoutelande van zijn vuurwerkshow genoten. Binnen 10 minuten knalde 270 kilo aan kruit de lucht in. Hij hoopt dat mensen met de jaarwisseling weer zelf mogen knallen, want een show als deze met oud en nieuw? Hij ziet het niet gebeuren.
 2. Vlissingse notaris Guido Herwig draagt stokje over: ‘Mensen denken vaak dat alles wel geregeld is’
  PREMIUM

  Vlissingse notaris Guido Herwig draagt stokje over: ‘Mensen denken vaak dat alles wel geregeld is’

  VLISSINGEN - Het zijn de gesprekken met cliënten die de Vlissingse notaris Guido Herwig (61) het meest aanspreken binnen zijn vak. En in 32 jaar tijd heeft hij er daar al heel wat van gevoerd. Van de zorgverdeling van een baby die nog geboren moest worden, tot het verdelen van de nalatenschap van een oplichter. Die gesprekken wil hij de komende jaren ook nog blijven voeren, maar zijn praktijk heeft hij alvast overgedragen aan een opvolger.