De brandweer hielp donderdagavond ook bewoners en omwonenden, die de appartementen niet meer in mochten. Of bewoners van de appartementen vandaag (vrijdag) terug kunnen keren, is nog niet bekend.
Volledig scherm
PREMIUM
De brandweer hielp donderdagavond ook bewoners en omwonenden, die de appartementen niet meer in mochten. Of bewoners van de appartementen vandaag (vrijdag) terug kunnen keren, is nog niet bekend. © Dirk-Jan Gjeltema

Politie onderzoekt oorzaak explosie Vlissingen

VLISSINGEN - De politie is, samen met deskundigen van de brandweer, nog druk bezig met onderzoek naar de oorzaak van de brand in een appartement aan de Vlissingse Hogeweg.

  1. Horecaman Jerry van Zuijlen over de coronacrisis: ‘We hebben de oorlogskas moeten aanspreken’
    PREMIUM

    Horecaman Jerry van Zuijlen over de coronacri­sis: ‘We hebben de oorlogskas moeten aanspreken’

    KAMPERLAND - Met tien horecabedrijven belandde Jerry van Zuijlen (58) medio maart op een ongekende bumpy ride, zoals hij zelf zegt. In zijn Amadore Groep zitten vier grote Walcherse en Bevelandse hotels/restaurants en zes restaurants/grand cafés die door de lockdown geheel of nagenoeg zonder gasten zaten. ,,En dat met driehonderd man personeel. Dat was wel heel spannend”, zegt hij, als hij in het restaurant van Hotel De Kamperduinen bij Kamperland terugblikt.