Volledig scherm
© Politieteam Oosterscheldebekken

Politie houdt vijf mannen aan voor problemen tijdens uitgaan in Middelburg

MIDDELBURG - De politie heeft afgelopen nacht in Middelburg vier mannen aangehouden vanwege opstootjes tijdens het uitgaan. Vanochtend is een vijfde man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een tas te hebben gestolen.

Agenten werden door portiers ingeseind dat een man in een horecagelegenheid een tas had gestolen. De politie trof de man aan in de Schuiffelstraat, maar hij had een aannemelijk verhaal over hoe hij aan die tas kwam. Toen de agenten dat verhaal wilden verifiëren, kwam er een melding van een vechtpartij op de Vlasmarkt. De politie nam de tas in beslag en liet de verdachte voor dat moment gaan.

Op de Vlasmarkt werden vier mensen opgepakt. Een 21-jarige man uit 's-Heerenhoek, een 30-jarige Middelburger en een 28-jarige man zonder vaste woonplaats zijn aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Een 27-jarige Middelburger is opgepakt voor opruiing. Daarna meldde een vrouw uit Middelburg zich bij de agenten. Ze zei dat haar tas was gestolen uit een horecagelegenheid aan de Vlasmarkt. Agenten gaven haar de tas terug, maar er bleken spullen uit weg te zijn. De vrouw heeft aangifte van diefstal gedaan. De verdachte is opgezocht en vanochtend alsnog aangehouden.

  1. Vlissinger Barrie is officieel ‘s werelds grootste kenner van iconisch gitaarmerk Fender
    PREMIUM

    Vlissinger Barrie is officieel ‘s werelds grootste kenner van iconisch gitaarmerk Fender

    VLISSINGEN - Niemand ter wereld weet meer over het iconische gitaarmerk Fender dan Barrie van Ginneken uit Vlissingen. De medewerker van muziekwinkel Bax Music in Goes mag dat sinds deze week officieel zeggen. Van Ginneken (34) beantwoordde, onder tijdsdruk, 760 vragen over het instrumentenmerk foutloos en liet daarmee 5500 anderen achter zich. ,,Ik denk dat ik nu wel om een hoger salaris ga vragen.”