Volledig scherm
© Thinkstock

Politie doet dagje verzoeknummers

VLISSINGEN - Walcherse agenten waren deze week in het kader van de Week van de Veiligheid op bestelling inzetbaar. Via de Facebookpagina Politieteam Walcheren mochten mensen suggesties voor acties aandragen.Via diezelfde Facebook-pagina werden onlangs de resultaten van de actie, die de naam Rent a Cop meekreeg, bekendgemaakt. Bij de actie werden diverse bekeuringen uitgeschreven.

Er werd gecontroleerd bij de scholen aan het Pablo Picassoplein in Vlissingen, de VSV Govert Flincklaan in Vlissingen, en de ABS aan het Molenwater in Middelburg (in verband met parkeerproblematiek).

Aan de Prelaatweg in Aagtekerke werd met een laser gecontroleerd op hardrijders, aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg werd gelet op fietsers die fietsten in de voetgangerszone of hun fiets stalden waar dat niet mag, en ook in de Lange Delft in Middelburg werd gecontroleerd of fietsers wel netjes afgestapt waren. Ook in de Langevielesingel/'t Zand werd een oogje in het zeil gehouden.

Ten slotte werden er in verschillende verzorgingstehuizen in onder meer Middelburg, Veere en Arnemuiden folders uitgedeeld om bewoners te informeren over zogeheten babbeltrucs.

Tijdens de actie werkte de politie samen met 4 bijzondere opsporingsambtenaren van de gemeente Middelburg.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement