Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Politie deelt bijna 20 boetes uit in binnenstad Middelburg

MIDDELBURG - Bijna twintig bekeuringen heeft de politie gistermiddag en -avond uitgedeeld in het centrum van Middelburg. De actie van de politie was vooral gericht op winkeldieven, drugsdealers en overlast door jongeren. De meeste boetes gingen naar mensen die fietsten in het voetgangersgebied.

Er werd één boete gegeven aan iemand die een geprepareerde tas bij zich had en daarmee mogelijk een winkeldiefstal wilde plegen. Overige bekeuringen waren voor het rijden zonder rijbewijs, het niet tonen van een rijbewijs, het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden en het niet voldoen aan een bevel of vordering van een toezichthouder. Verder waren er boetes voor uitdagend gedrag, alcohol drinken op straat en  rijden op een bromfiets in het voetgangersgebied. 

Vijf mensen kregen een prent omdat ze fietsten in een voetgangersgebied, twee mensen fietsten in het donker zonder verlichting, in twee gevallen werd een valse naam opgegeven en verder werd er beboet voor het niet tonen van een identiteitsbewijs en het rijden door rood licht.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement