Volledig scherm
© Frans Bosscha

Pizzabezorger overvallen in Vlissingen

VLISSINGEN - Een 16-jarige pizzabezorger is zaterdagavond van zijn portemonnee beroofd in de Noordbeekseweg in Vlissingen.

De pizzabezorger was rond 19.00 uur op een elektrische fiets van de zaak op weg om een pizza te bezorgen in Oost-Souburg. Op de Noordbeekseweg zag hij drie jongens lopen. Toen hij ze probeerde te passeren, werd hij door de jongens geblokkeerd zodat het slachtoffer van zijn fiets moest stappen. 

Een van de jongens eiste het geld uit de portemonnee van de pizzabezorger. Toen dit volgens de dader te lang duurde, werd het slachtoffer geslagen en viel hij op de grond. Bang om nog meer klappen te krijgen, gaf hij snel zijn portemonnee af nadat hij weer was opgestaan. De drie jongens verdwenen daarna richting Papegaaienburg.

De eerste jongen heeft een negroïde uiterlijk, is zo'n 19 jaar oud en 1.90 meter lang. Hij heeft zwart haar en hij droeg een zwarte jas met capuchon. 

De tweede jongen heeft een licht getint, Antilliaans uiterlijk. Hij is ongeveer 18 jaar oud en 1.80 meter lang, met een dun en lang postuur. Hij heeft donker, kort, krullend haar en droeg een korte bruin-grijze jas die gemaakt was van een dunne stof.

De huidskleur van de derde persoon is niet bekend. Ook hij is een jaar of 18 oud. Hij is 1.70 meter lang, met een dun baardje en een flinke bos donker haar. Hij droeg een zwarte jas met een capuchon.

De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval. In het bijzonder naar de bestuurder van een BMW stationwagen die langsreed tijdens de straatroof. Mensen die het signalement herkennen en zich bewust zijn van de locatie van de daders kunnen zich ook melden bij de politie, via telefoonnummer 0900-8844.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement