Volledig scherm
Pepernoten in de pepernotenwinkel van pepernotenfabriek Van Delft. © ANP

Pepernotenwinkel met 50 opvallende smaken opent zaterdag in Middelburg: zure mat en appeltaart

MIDDELBURG - Pepernotenfabrikant Van Delft opent op 12 oktober weer een tijdelijke winkel aan de Lange Delft in Middelburg. In de zogenaamde pop-up store zijn 50 soorten pepernoten met opmerkelijke smaken te krijgen.

De pepernotenwinkel komt in voormalige kledingwinkel Witteveen aan de Lange Delft 117, tegenover de KPN Winkel en Bahaar Markt. De opening van de winkel is aankomende zaterdag. Na 5 december verdwijnt de winkel weer. 

Maar liefst 50 verschillende soorten worden er verkocht, waaronder Gin tonic, appeltaart en zure matten. De pepernotenfabrikant heeft meerdere pop-upwinkels in Nederland en opende vorige maand ook zijn eerste Belgische winkel in Brugge.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Handgegeschreven brieven vanuit Middelburg naar Xi Jinping en Mauricio Vila Dosal
    PREMIUM

    Handge­geschre­ven brieven vanuit Middelburg naar Xi Jinping en Mauricio Vila Dosal

    MIDDELBURG - Wim Sanderse schreef zaterdag tien brieven in verschillende talen naar tien regeringsleiders. In elke handgeschreven brief vroeg de Middelburger aan president Xi Jinping van China en gouverneur Mauricio Vila Dosal van Yacatán Mexico om politieke gevangenen vrij te laten of op een andere manier iets te doen voor mensen die in de verdrukking zitten. Hij had ook voorgedrukte brieven kunnen ondertekenen die klaar lagen op een tafel in de Zeeuwse Bibliotheek. Maar hij koos ervoor ze zelf te schrijven. ,,Dat is veel persoonlijker. Ik hoop dat dit nog meer effect heeft.”