Volledig scherm
Pepernoten in de pepernotenwinkel van pepernotenfabriek Van Delft. © ANP

Pepernotenwinkel met 50 opvallende smaken opent zaterdag in Middelburg: zure mat en appeltaart

MIDDELBURG - Pepernotenfabrikant Van Delft opent op 12 oktober weer een tijdelijke winkel aan de Lange Delft in Middelburg. In de zogenaamde pop-up store zijn 50 soorten pepernoten met opmerkelijke smaken te krijgen.

De pepernotenwinkel komt in voormalige kledingwinkel Witteveen aan de Lange Delft 117, tegenover de KPN Winkel en Bahaar Markt. De opening van de winkel is aankomende zaterdag. Na 5 december verdwijnt de winkel weer. 

Maar liefst 50 verschillende soorten worden er verkocht, waaronder Gin tonic, appeltaart en zure matten. De pepernotenfabrikant heeft meerdere pop-upwinkels in Nederland en opende vorige maand ook zijn eerste Belgische winkel in Brugge.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zoutelande, de tweede Heimat voor Theo en Maria
    PREMIUM

    Zoutelande, de tweede Heimat voor Theo en Maria

    ZOUTELANDE - Theo en Maria Engels keken vrijdagmiddag verrast toen ze burgemeester Rob van der Zwaag in het Beach Hotel in Zoutelande zagen staan. Ze waren nog meer verrast toen het Duitse echtpaar hoorde dat hij speciaal voor hen was gekomen. Want de twee vierden vrijdag hun vijftigste huwelijksdag. Dat niet alleen. Ze vierden ook dat ze al 50 jaar Zoutelande bezoeken. Wat hen betreft komen ze ook de komende jaren nog vaak naar Zoutelande. ,,Want het is hier goed”, aldus Maria (72). ,,Heel goed”, vult haar man (75) aan.