Paskal Jakobsen en Edwin Vinke bij de opening van hun eetcafe Hard & Ziel.
Volledig scherm
Paskal Jakobsen en Edwin Vinke bij de opening van hun eetcafe Hard & Ziel. © ANP - Marco de Swart

Paskal Jakobsen stopt met eetcafé Hard & Ziel

MIDDELBURG - Hard & Ziel, het eetcafé van Bløf-zanger Paskal Jakobsen in Middelburg, gaat niet meer open. Voormalig bedrijfleidster Rosanne den Toonder begint in juli in het pand aan de Turfkaai haar eigen espressobar.

 1. Nieuw hotel in Dishoek zit meteen vol: ‘Ik zie kansen die anderen voorbij laten gaan’
  PREMIUM

  Nieuw hotel in Dishoek zit meteen vol: ‘Ik zie kansen die anderen voorbij laten gaan’

  DISHOEK - Kansen zien waar anderen aan voorbij gaan. Dat is de formule die hotelier Michel Kloeg uit Zoutelande hanteert bij het uitbreiden van zijn keten. De nieuwste loot is Hotel Zeeuws Licht in Dishoek dat gisteren om 12 uur de eerste gasten ontving. Tot anderhalf jaar geleden stond daar aan de rand van het dorp Hotel De Wijde Landen dat door Kloeg is overgenomen, gesloopt en vervangen door een luxer hotel met meer bedden. ,,Van 44 kamers en 88 bedden naar 69 eenheden met 192 bedden.”
 1. Harde Leerschool stoomt jongeren klaar voor werk: ‘Zeeuwen zijn bikkels, dus een goede doelgroep’
  PREMIUM
  video

  Harde Leerschool stoomt jongeren klaar voor werk: ‘Zeeuwen zijn bikkels, dus een goede doelgroep’

  MIDDELBURG - Staatssecretaris Raymond Knops ontmoet bij rugbyclub Oemoemenoe in Middelburg zijn oude legermaat Ray Klaassens, bekend van tv-programma Kamp van Koningsbrugge. Het leger vormde hen tot mannen met verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. En dat is precies waarom ze een nieuw project steunen dat Zeeuwse jongeren die werkloos zijn of in de bajes zitten, met hulp van rugbytraining klaar gaat stomen voor de arbeidsmarkt: De Harde Leerschool.
 2. Dormio: Hotel-resort bij Biggekerke wordt niet kleiner
  PREMIUM

  Dormio: Ho­tel-re­sort bij Biggekerke wordt niet kleiner

  BIGGEKERKE - Dormio Leisure Development is niet van plan het hotel-resort bij Biggekerke nog kleiner te maken. Maar directeur Don van Schaik is wel bereid het ontwerp zo aan te passen dat overlast voor de omgeving zo klein mogelijk wordt. ,,We willen bijvoorbeeld de entree verplaatsen zodat de directe buren niet geconfronteerd worden met het aan- en afrijden van onze gasten.” Hij stelt wel als uitdrukkelijke voorwaarde dat de gemeente Veere dan mee moet werken zonder dat dat leidt tot tijdverlies of een nieuwe procedure.
 1. Strijenham: paradijselijke natuur, maar het mist een frituur
  Play

  Strijenham: paradijse­lij­ke natuur, maar het mist een frituur

 2. Geitenboer Roy raakt niet van zijn kaas af
  Play

  Geitenboer Roy raakt niet van zijn kaas af