Volledig scherm
PREMIUM
gerard aarden © Ruben Oreel

Overlast drugshandel kan worden opgelost, herhaalt Vlissingse koffieshophouder

VLISSINGEN - Als iedere volwassene wiet mag kopen bij de twee koffieshops is het binnen de kortste keren gebeurd met de overlast van straathandel in Vlissingen.

Koffieshophouder Gerard Aarden herhaalt de oplossing die hij de afgelopen jaren vaker opperde nog maar eens. ,,Als de gemeente het i-criterium laat vallen, neemt de straathandel sterk af", betoogt Aarden. Vóór 2013, toen binnen- en buitenlanders nog softdrugs mochten kopen bij koffieshops, was er nauwelijks of geen overlast door straathandel in de Vlissingse binnenstad stelt de eigenaar van Coffeeshop Aarden.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zoutelande, de tweede Heimat voor Theo en Maria
    PREMIUM

    Zoutelande, de tweede Heimat voor Theo en Maria

    ZOUTELANDE - Theo en Maria Engels keken vrijdagmiddag verrast toen ze burgemeester Rob van der Zwaag in het Beach Hotel in Zoutelande zagen staan. Ze waren nog meer verrast toen het Duitse echtpaar hoorde dat hij speciaal voor hen was gekomen. Want de twee vierden vrijdag hun vijftigste huwelijksdag. Dat niet alleen. Ze vierden ook dat ze al 50 jaar Zoutelande bezoeken. Wat hen betreft komen ze ook de komende jaren nog vaak naar Zoutelande. ,,Want het is hier goed”, aldus Maria (72). ,,Heel goed”, vult haar man (75) aan.