Volledig scherm
PREMIUM
Dorien Blom in het telefoonhoekje. © Ruben Oreel

Opladende telefoon veroorzaakt brand: ‘Op een meter afstand van mijn zoontje brandden de gordijnen’

PollOOST-SOUBURG - In februari dit jaar brandde het huis van Dorien Blom af door een telefoon die lag op te laden. ,,Op een meter afstand van mijn zoontje brandden de gordijnen. Ik voelde de hitte van het vuur toen ik hem uit zijn stoeltje trok.”

Een foto van een zwartgeblakerd interieur. ,,Mijn huis in februari na het opladen van een telefoon. Niemand gewond en inmiddels is de schade hersteld, maar we konden maanden lang niet in ons huis wonen.” 

Poll

Ik leg mijn telefoon 's nachts aan de oplader

  • Eens (61%)
  • Oneens (39%)
2808 stemmen
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Handgegeschreven brieven vanuit Middelburg naar Xi Jinping en Mauricio Vila Dosal
    PREMIUM

    Handge­geschre­ven brieven vanuit Middelburg naar Xi Jinping en Mauricio Vila Dosal

    MIDDELBURG - Wim Sanderse schreef zaterdag tien brieven in verschillende talen naar tien regeringsleiders. In elke handgeschreven brief vroeg de Middelburger aan president Xi Jinping van China en gouverneur Mauricio Vila Dosal van Yacatán Mexico om politieke gevangenen vrij te laten of op een andere manier iets te doen voor mensen die in de verdrukking zitten. Hij had ook voorgedrukte brieven kunnen ondertekenen die klaar lagen op een tafel in de Zeeuwse Bibliotheek. Maar hij koos ervoor ze zelf te schrijven. ,,Dat is veel persoonlijker. Ik hoop dat dit nog meer effect heeft.”