Volledig scherm
© Dirk Jan Gjeltema

'Opa in de kreukels' bij Toneelvereniging Serooskerke

SEROOSKERKE - Toneelvereniging Serooskerke brengt het blijspel 'Opa in de kreukels' de komende zes weken vijf keer op de planken. Verwikkelingen in en om een boerderij met twee woongedeelten. 

Aan de ene kant van de hofstede genieten opa en oma van het leven, aan de andere kant zijn zoon en schoondochter vooral zwaar op de hand. Na een motorongeluk van opa volgen verwikkelingen met  een echtpaar wiens vakantie hij zou hebben verpest, een verzekeringsagent en kleindochter met vriend elkaar op. Vermakelijk en hilarisch, beloven de acteurs. 

Zij beginnen hun toernee vrijdagavond in Ons Huis in Meliskerke. Daarna spelen ze twee besloten voorstellingen (voor het CNV in De Zandput en in het Vlissingse zorgcentrum Ter Reede) alvorens af te sluiten met twee voorstellingen in het Serooskerkse honk De Zandput op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Open atelier Lucy de Graaf in Kapel van Hoogelande

    Open atelier Lucy de Graaf in Kapel van Hoogelande

    VLISSINGEN - Kunstschilder Lucy de Graaf gaat aan het werk in de Kapel van Hoogelande, tussen Middelburg en Biggekerke. Van maandag 20 tot en met woensdag 29 augustus houdt ze daar open atelier. Ze werkt aan grote doeken, waarmee ze in de loop van de publieksdagen de hele ruimte wil bekleden. Ze geeft, zoals ze dat zelf zegt, ,,vorm aan grote menselijke emoties in basale figuren die stevig met de aarde verbonden zijn. Het kleurenpalet sluit aan bij de kleuren in de kapel.''