Jolande Oosterling uit West-Souburg doet haar best tijdens de proef met paard Ymea en vrijwilliger Jan. Het levert Jolande een tweede plaats op tijdens de 25e Promotiedag Paardensport Gehandicapten in Nieuw- en Sint Joosland.
Volledig scherm
PREMIUM
Jolande Oosterling uit West-Souburg doet haar best tijdens de proef met paard Ymea en vrijwilliger Jan. Het levert Jolande een tweede plaats op tijdens de 25e Promotiedag Paardensport Gehandicapten in Nieuw- en Sint Joosland. © Johan van der Heijden

Op de 25e Promotiedag Paardensport Gehandicapten is iedereen een winnaar

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - ,,Hier hebben ze een heel jaar plezier van", zegt Joyce Delfos van de Promotiedag Paardensport Gehandicapten. ,,De ruiters leven er een half jaar naartoe en na afloop genieten ze er nog een half jaar van na.”

 1. Zorg over Intervence verzuipt in raadscommissie Vlissingen in gebakkelei over vergadervormen
  PREMIUM

  Zorg over Intervence verzuipt in raadscom­mis­sie Vlissingen in gebakkelei over vergader­vor­men

  VLISSINGEN - Veel gebakkelei over de vergadervormen donderdag in de online-commissievergadering van de gemeenteraad Vlissingen. De SP bracht de kwestie over de failliete jeugdzorginstelling Intervence in op de agenda inclusief de motie die de gemeenteraad Schouwen-Duiveland de provincie rondstuurt op zoek naar steun. Mag een wethouder al reageren op een motie die formeel nog niet bij de raad is ingediend?, wilde Pim Kraan (POV) weten.
 1. Kroegbaas Marco schenkt klanten biertje in de zon
  Play

  Kroegbaas Marco schenkt klanten biertje in de zon

 2. Wéér onderzoek bij verdachte zaak-Ichelle
  Play

  Wéér onderzoek bij verdachte zaak-Ichel­le