De bar is gelakt, gepoetst en verstevigd, maar ziet er nog hetzelfde uit als een halve eeuw terug. ,,De ziel van Sev is behouden", stelt bedrijfsleider Freek van der Maas (links). Barman van dienst Damon Erwich is het helemaal met hem eens.
Volledig scherm
PREMIUM
De bar is gelakt, gepoetst en verstevigd, maar ziet er nog hetzelfde uit als een halve eeuw terug. ,,De ziel van Sev is behouden", stelt bedrijfsleider Freek van der Maas (links). Barman van dienst Damon Erwich is het helemaal met hem eens. © Dirk-Jan Gjeltema

Ook na verbouwing behoudt Seventy-seven zijn ziel als bruine kroeg

MIDDELBURG - Met de karakteristieke bar heeft Seventy-seven ook  zijn ziel als dé bruine kroeg van Middelburg behouden. De verbouwing komt vooral hygiëne en veiligheid ten goede. 

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.