Illustratie voor de nieuwbouw van de Ontmoetingskerk in Middelburg, die moet komen aan de Walcherseweg. Het ontwerp is geïnspireerd op de karakteristieke Walcherse boerderij met een voorhuis voor de vergaderruimtes en een iets hogere schuur voor de kerkzaal.
Ontwerp van Architectenbureau BORN BN BNA, Sommelsdijk
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratie voor de nieuwbouw van de Ontmoetingskerk in Middelburg, die moet komen aan de Walcherseweg. Het ontwerp is geïnspireerd op de karakteristieke Walcherse boerderij met een voorhuis voor de vergaderruimtes en een iets hogere schuur voor de kerkzaal. Ontwerp van Architectenbureau BORN BN BNA, Sommelsdijk © Architectenbureau BORN BN BNA, Sommelsdijk

Ontmoetingskerk zoekt ruimte voor 900 gelovigen aan rand van Middelburg

MIDDELBURG - Met 750 zitplaatsen is de huidige Ontmoetingskerk in Middelburg te klein geworden. Daarom moet er aan de rand van de stad een nieuwe kerk komen, met 900 plaatsen, 240 parkeerplaatsen en ongeveer 200 plekken voor fietsen.

0 reacties

  1. Dorpsvoorzieningen Aagtekerke duurder door oorlog Oekraïne
    PREMIUM

    Dorpsvoor­zie­nin­gen Aagtekerke duurder door oorlog Oekraïne

    AAGTEKERKE - De bouw van dorpshuis, gymzaal en gezondheidscentrum in Aagtekerke valt bijna zes ton duurder uit. Aanvankelijk hoopte het dagelijks bestuur van de gemeente Veere dat die nieuwe dorpsvoorzieningen voor een bedrag van 2,8 miljoen gebouwd kon worden. Maar aannemers willen het voor dat bedrag beslist niet doen. Dat komt onder andere door de oorlog in Oekraïne waardoor de prijs van grondstoffen flink is gestegen.