Ongeval op N57 eist leven Vlissinger

UPDATE/VIDEONIEUW- EN SINT JOOSLAND - Bij een eenzijdig ongeval op de N57 bij Nieuw- Sint Joosland is maandagochtend een 57-jarige man uit Vlissingen om het leven gekomen.

Het slachtoffer reed kort na 7 uur in een auto vanaf de A58 bij Middelburg de N57 op richting Vrouwenpolder. In de bocht bij Nieuw- Sint Joosland belandde de auto in het riet bij een watergang. De oorzaak van het ongeval is volgens de politie nog niet bekend. De gewonde raakte niet bekneld en was al snel uit het voertuig. 

Voorbijgangers en ambulancemedewerkers verleenden eerste hulp aan de automobilist. Ook twee brandweerploegen, twee ambulanceteams en verschillende politie-eenheden snelden toe om hulp te verlenen. Het slachtoffer werd enige tijd gereanimeerd maar overleed uiteindelijk ter plekke.

Na het ongeluk werd de afrit direct afgesloten. Verkeersanalisten van de politie hebben onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. De weg is hiervoor enige tijd afgesloten geweest. 

Volledig scherm
Het slachtoffer werd gereanimeerd, maar dat mocht niet baten. © HV Zeeland
  1. Dit vinden Zeeuwen het gevaarlijkste fietspad: ‘Het is smal, druk en pikdonker’
    PREMIUM
    poll / video

    Dit vinden Zeeuwen het gevaarlijk­ste fietspad: ‘Het is smal, druk en pikdonker’

    VLISSINGEN - Zeeland telt in vergelijking met andere provincies veel onverlichte fietspaden waar brommers en fietsers met knikkende knieën overheen rijden. Het Jaagpad tussen Vlissingen en Middelburg boezemt de meeste angst in. Duizenden forenzen en scholieren razen dagelijks over het smalle pad langs het Kanaal door Walcheren. Het levert vaak gevaarlijke situaties op, vooral tijdens de donkere dagen.