Ongeluk in Aagtekerke, bestuurder gereanimeerd

videoAAGTEKERKE - Bij een ongeluk in Aagtekerke is vanochtend net na half elf een auto op een vluchtheuvel beland. De bestuurder is gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht. 

Volledig scherm
De auto reed onder meer tegen een verkeersbord en kwam op een verkeersremmer tot stilstand. © HV Zeeland

Het ongeval vond plaats op de Roosjesweg. Volgens de politie is de bestuurder mogelijk onwel geworden. Hij raakte een personenbusje - de inzittenden, onder wie twee kinderen, bleven ongedeerd - en een verkeersbord. Vervolgens kwam de auto op een verkeersremmer terecht. 

Er werd aanvankelijk een traumahelikopter opgeroepen, maar die werd weer afbesteld. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wapenspecialist: Revolver van burgemeester Halsema's man was illegaal

    Wapenspeci­a­list: Revolver van burgemees­ter Halsema's man was illegaal

    De in Middelburg geboren en getogen Robert Oey, echtgenoot van burgemeester Halsema, had nooit een onklaar gemaakte Duitse revolver mogen gebruiken voor zijn filmproductiebedrijf. Dit type is illegaal, zegt wapenspecialist en -handelaar Henk de Deugd die gecertificeerd is om wapens onklaar te maken. Volgens De Deugd krijgt Oey het onklaar gemaakte wapen waarschijnlijk nooit meer terug, de politie zal het vernietigen.