Marc Volleman, wethouder Sem Stroosnijder, VOC-voorzitter Jolanda van Boven, burgemeester Bas van den Tillaar en horeca-bestuurder Mark Leemans (vlnr) luisteren naar Carla Willems van damesmodezaak Op & Top Zij.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Volleman, wethouder Sem Stroosnijder, VOC-voorzitter Jolanda van Boven, burgemeester Bas van den Tillaar en horeca-bestuurder Mark Leemans (vlnr) luisteren naar Carla Willems van damesmodezaak Op & Top Zij. © Dirk Jan Gjeltema

Ondernemers prijzen klanten en elkaar: De ‘gunfactor’ is nergens hoger dan in de Vlissingse binnenstad

VLISSINGEN - ‘De binnenstad van Vlissingen was niks, is niks en zal nooit wat worden’. Het vooroordeel lijkt onuitroeibaar, maar ondernemers met een winkel of horecazaak in het stadshart benadrukken dat het een uitspraak of gevoel is dat nergens op is gebaseerd.

  1. Horecaman Jerry van Zuijlen over de coronacrisis: ‘We hebben de oorlogskas moeten aanspreken’
    PREMIUM

    Horecaman Jerry van Zuijlen over de coronacri­sis: ‘We hebben de oorlogskas moeten aanspreken’

    KAMPERLAND - Met tien horecabedrijven belandde Jerry van Zuijlen (58) medio maart op een ongekende bumpy ride, zoals hij zelf zegt. In zijn Amadore Groep zitten vier grote Walcherse en Bevelandse hotels/restaurants en zes restaurants/grand cafés die door de lockdown geheel of nagenoeg zonder gasten zaten. ,,En dat met driehonderd man personeel. Dat was wel heel spannend”, zegt hij, als hij in het restaurant van Hotel De Kamperduinen bij Kamperland terugblikt.