Volledig scherm
PREMIUM
Henk Verburg (midden) helpt met vijf collega's van Brasserie Eigenwijzz voortaan in wisseldiensten elke week met het inzamelen van papier, karton en plastic bij ondernemers in de binnenstad van Middelburg. © Dirk Jan Gjeltema

Ondernemers in Middelburg zamelen voortaan hun eigen bedrijfsafval in

MIDDELBURG - De Vereniging Ondernemers Middelburg heeft het ophalen van papier en plastic overgenomen van de gemeente. De testronde die dinsdag is gereden, bleek al meteen een succes.

Jarenlang hoefden ondernemers in de binnenstad hun bedrijfsafval alleen maar buiten te zetten op dinsdagochtend. Een vuilniswagen van de gemeente nam het gratis voor hen mee. Dus nee, de ondernemers vonden het niet leuk dat de gemeente daarmee stopte.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zeeuwland ontwikkelt goedkope gasloze woningen
    PREMIUM

    Zeeuwland ontwikkelt goedkope gasloze woningen

    KOUDEKERKE - Woningbouwvereniging Zeeuwland ontwikkelt een nieuw type gasloze woning dat geschikt is voor huurders met een smalle beurs. Directeur-bestuurder Marco van der Wel hoopt dat het lukt over ruim een jaar een dergelijke woning met een maximale huur van rond de zeshonderd euro te bouwen in Biggekerke. Hij benadrukt dat een huur van rond dat bedrag een absolute voorwaarde is. ,,Want dan komen de bewoners nog in aanmerking voor huurtoeslag.”