Dani Ploeger aan de 'Work Table VI’ van Gregory Green op de expositie Bommen en Granaten, vanaf zaterdag te zien in het Zeeuws Maritiem MuZEEum in Vlissingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Dani Ploeger aan de 'Work Table VI’ van Gregory Green op de expositie Bommen en Granaten, vanaf zaterdag te zien in het Zeeuws Maritiem MuZEEum in Vlissingen. © Lex De Meester

Onderhuidse dreiging en stil geweld in het MuZEEum in Vlissingen

VLISSINGEN - De expositie 'Bommen en Granaten’ die per vandaag te zien is in het Zeeuws Maritiem MuZEEum is de eerste manifestatie van de herdenking van de Slag om de Schelde in Vlissingen. Het is ook een kennismaking met een andere aanpak die het museum gaat beoefenen.

  1. Veerse dorpen omarmen plan voor nieuwe scholen en gymzalen: ‘Alsof ik het zelf geschreven heb’
    PREMIUM

    Veerse dorpen omarmen plan voor nieuwe scholen en gymzalen: ‘Alsof ik het zelf geschreven heb’

    AAGTEKERKE - ,,Zeer goed, heel blij, meer dan tevreden.” Voorzitter Hans Nonnekes van de dorpsraad in Aagtekerke heeft niet veel woorden nodig om aan te geven hoe hij denkt over de gemeentelijke plannen voor nieuwe voorzieningen in zijn dorp. ,,Het is bijna alsof ik ze zelf geschreven heb.” Ook zijn collega's in Oostkapelle, Serooskerke en Westkapelle zijn tevreden, al zien die nog wel wat verbeterpuntjes.
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement