‘Conservator’ Marcel van Hoepen heeft met Maarten Stroo een tentoonstelling ingericht over het aandeel van een Noorse commando's bij de bevrijding van Walcheren.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Conservator’ Marcel van Hoepen heeft met Maarten Stroo een tentoonstelling ingericht over het aandeel van een Noorse commando's bij de bevrijding van Walcheren. © Dirk Jan Gjeltema

Noorse bevrijders geëerd in expositie vuurtoren Westkapelle

WESTKAPELLE - Inwoners van Westkapelle eren de Noorse bevrijders al 75 jaar lang. Een tentoonstelling in vuurtoren 't Hoge Licht moet ook mensen van elders bekend maken met de daden van de commando's van No 5 Troop.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Complimenten voor lef van Domburgse ondernemers
    PREMIUM

    Complimen­ten voor lef van Domburgse onderne­mers

    DOMBURG - Hier is lef voor nodig. Gedeputeerde Dick van der Velde zei dat donderdag bij de opening van het lounge deck van strandpaviljoen Oase bij Domburg. Hij complimenteerde de eigenaren Jaco Duvekot en Hein Robbers met de uitbreiding van hun zaak en stelde dat het heel bijzonder is dat horeca-ondernemers in deze tijd durven investeren in kwaliteit. ,,Daar is lef voor nodig”, herhaalde hij. Dat soort lef is, aldus de gedeputeerde, ook nodig om ervoor te zorgen dat Zeeland aantrekkelijk blijft voor toeristen.