De vernieuwde kruising bij de Nieuwe Vlissingseweg en de Poelendaeleweg in Middelburg gaat vrijdag aan het einde van de middag volledig open, dus ook voor fietsers en auto's vanuit de Poelendaeleweg en de Vlissingsesingel.
Volledig scherm
De vernieuwde kruising bij de Nieuwe Vlissingseweg en de Poelendaeleweg in Middelburg gaat vrijdag aan het einde van de middag volledig open, dus ook voor fietsers en auto's vanuit de Poelendaeleweg en de Vlissingsesingel. © Dirk Jan Gjeltema

Nog één dagje omrijden en dan is de vertrouwde route via de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg weer open en veiliger

MIDDELBURG - Omrijden, de snelste nieuwe route zoeken - vrijdagavond is het leed geleden voor alle fietsers die dagelijks via de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg van huis naar school of werk pendelen. En als het goed is, voelt die oude vertrouwde route op dat grote vernieuwde kruispunt voor fietsers ook veiliger.

  1. Veerse dorpen omarmen plan voor nieuwe scholen en gymzalen: ‘Alsof ik het zelf geschreven heb’
    PREMIUM

    Veerse dorpen omarmen plan voor nieuwe scholen en gymzalen: ‘Alsof ik het zelf geschreven heb’

    AAGTEKERKE - ,,Zeer goed, heel blij, meer dan tevreden.” Voorzitter Hans Nonnekes van de dorpsraad in Aagtekerke heeft niet veel woorden nodig om aan te geven hoe hij denkt over de gemeentelijke plannen voor nieuwe voorzieningen in zijn dorp. ,,Het is bijna alsof ik ze zelf geschreven heb.” Ook zijn collega's in Oostkapelle, Serooskerke en Westkapelle zijn tevreden, al zien die nog wel wat verbeterpuntjes.