Volledig scherm
PREMIUM
De Middelburgse Nina Kulisic, voor wie het avontuur eindigde in de tweede aflevering van Heel Holland Bakt. © RJRFotografie.nl

Nina van Heel Holland Bakt: ‘Anouk en Pauline zijn echte vriendinnen geworden’

MIDDELBURG - Natuurlijk wist Nina (30) uit Middelburg het allang, dat Anouk Heel Holland Bakt ging winnen. ,,Maar ik moest mijn mond houden. Bijna een jaar. Dat is voor mij heel moeilijk, want ik ben zo iemand die niet eens geheim kan houden wat voor cadeau ik voor je koop!” 

Nina Kulisic, de Zeeuwse die als tweede bakker naar huis ging, mag eindelijk praten. Over fanmail en mannen die een gokje wagen. Over de vriendschap met winnares Anouk en met Pauline, die het tot de zevende uitzending volhield. Over de kloktaart die de jury niet kon bekoren en over haar vmbo-klas bij Nehalennia. ,,Dat zijn echt mijn kindjes, daar ga ik voor.”

Maandagavond zitten ze nog één keer allemaal bij elkaar. ,,Dan zijn de opnamen voor de laatste aflevering van Doorbakken, die woensdag wordt uitgezonden”, zegt de Middelburgse. Maar ze laten elkaar niet los. ,,We hebben een app-groep, we bellen. Het contact is heel intensief, al sinds we met z’n tienen die tent in gingen. Het zijn de enigen die snappen wat je doormaakt. Je klemt je aan elkaar vast. Met Anouk en Pauline heb ik echt vriendschap gesloten, daarmee is het al zover dat we het niet alleen meer over bakken hebben. Zij waren ook mijn eigen favorieten. Anouk is heel sterk en strategisch, voor Pauline heb ik een zwak omdat onze stijlen erg op elkaar lijken. Helaas heb ik dat niet mee kunnen laten zien, omdat ik zo snel afviel.”