Chris Maas (l, PvdA/GL) en Pieter Wisse (CDA)
Volledig scherm
Chris Maas (l, PvdA/GL) en Pieter Wisse (CDA) © Emile Calon

Nieuwe wethouders gemeente Veere bekend

VEERE -  Chris Maas, Pieter Wisse en Adri Roelse worden de nieuwe wethouders in de gemeente Veere. Dat heeft informateur Wouter van Zandbrink woensdagavond bevestigd. 

Wisse komt namens het CDA, Roelse vertegenwoordigd DTV en Maas neemt namens PvdA/GL plaats in het college. Marcel Steketee (DTV) keert niet terug als wethouder. 

Een week geleden trok de fractie van Dorpsbelangen en Toerisme Veere (DTV) de steun in voor de coalitie met de fracties van VVD en SGP/CU. Dinsdag werd al bekend dat  Pvda/Groenlinks, CDA en DTV samen een nieuwe coalitie in de gemeente Veere willen vormen. 

  1. T-shirts moeten toerist straks warm welkom geven: ’Zeeland mist jou!’
    PREMIUM

    T-shirts moeten toerist straks warm welkom geven: ’Zeeland mist jou!’

    VLISSINGEN - Je kunt als ondernemer bij de pakken neer gaan zitten door de coronacrisis, maar daar wil Roxane van den Berg niet aan. De eigenaresse van modezaken Manhattan Domburg en Manhattan Vlissingen komt daarom met een naar eigen zeggen ‘warm, eenvoudig, maar toch alles verbindend ‘feel-goodidee’: T-shirts met uitnodigende Nederlandse, Duitse en Engelse teksten. ,,Om toeristen straks het beste welkom-teruggevoel ooit te geven.”