Michel Kloeg voor zijn nieuwe hotel in Dishoek.  ,,Elke kamer heeft nu standaard een eettafel en twee stoelen zodat je daar fatsoenlijk kan ontbijten en dineren als het nodig is.”
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Kloeg voor zijn nieuwe hotel in Dishoek. ,,Elke kamer heeft nu standaard een eettafel en twee stoelen zodat je daar fatsoenlijk kan ontbijten en dineren als het nodig is.” © lex de meester

Nieuw hotel in Dishoek zit meteen vol: ‘Ik zie kansen die anderen voorbij laten gaan’

DISHOEK - Kansen zien waar anderen aan voorbij gaan. Dat is de formule die hotelier Michel Kloeg uit Zoutelande hanteert bij het uitbreiden van zijn keten. De nieuwste loot is Hotel Zeeuws Licht in Dishoek dat gisteren om 12 uur de eerste gasten ontving. Tot anderhalf jaar geleden stond daar aan de rand van het dorp Hotel De Wijde Landen dat door Kloeg is overgenomen, gesloopt en vervangen door een luxer hotel met meer bedden. ,,Van 44 kamers en 88 bedden naar 69 eenheden met 192 bedden.”

  1. De boulevard is van iedereen: en dat maakt het juist zo lastig
    PREMIUM
    REPORTAGE I VIDEO

    De boulevard is van iedereen: en dat maakt het juist zo lastig

    Wonen aan de Vlissingse boulevard. Voor velen is het een droom, voor anderen begint het meer op een nachtmerrie te lijken. Zij zien samenscholende jongeren die alcohol drinken uit scooterkoffers, liggen wakker van scheurende auto’s en knallende motoren, ze kijken uit op overvolle prullenbakken, dealers die lachgasballonnen bijvullen en drugs verkopen. De boulevard verloedert, zeggen zij. Het is er gezellig, zeggen anderen: ‘Wij zijn ook jong geweest.’ Tijd om op onderzoek uit te gaan.