Gezondheidscentrum Het Walchers Zorgknooppunt nadert voltooiing:  vlnr Nicole le Duc (HAP), huisartsen Pieter Jan Bruynzeel en Christine Greeven, architect Taco Tuinhof en eigenaar Maurice Thomas.
Volledig scherm
PREMIUM
Gezondheidscentrum Het Walchers Zorgknooppunt nadert voltooiing: vlnr Nicole le Duc (HAP), huisartsen Pieter Jan Bruynzeel en Christine Greeven, architect Taco Tuinhof en eigenaar Maurice Thomas. © Dirk-Jan Gjeltema

Nieuw gezondheidscentrum aan de rand van Middelburg: ‘Dit is de toekomst van de zorg’

MIDDELBURG - Wat is dat toch voor nieuw gebouw aan  de rand van Middelburg, vlakbij de N57? Een vraag die velen zich de afgelopen tijd stelden. Zeker nu het bijna klaar is. Het pand, aan de voet van molen De Koning, biedt straks ruimte aan gezondheidscentrum Het Walchers Zorgknooppunt. ,,Dit is de toekomst van de zorg”, zegt huisarts Christine Greeven. Een rondgang door een licht en ruim opgezet centrum. 

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.