Marinus Dijkhuizen van de gelijknamige reder kreeg geen ligplaats in de Vlissingse Binnenhaven. Onterecht, zo is gebleken. ,,Wij werden gewoon oneerlijk behandeld. Zonder dat ons werd uitgelegd waarom."
Volledig scherm
PREMIUM
Marinus Dijkhuizen van de gelijknamige reder kreeg geen ligplaats in de Vlissingse Binnenhaven. Onterecht, zo is gebleken. ,,Wij werden gewoon oneerlijk behandeld. Zonder dat ons werd uitgelegd waarom." © Dirk-Jan Gjeltema

Na zeven jaar gaat reder Dijkhuizen eindelijk weer in gesprek met gemeente Vlissingen: ‘Maar ik doe niets meer zonder advocaat’

VLISSINGEN - Een ligplaats wilden ze, meer niet. Maar de gemeente Vlissingen weigerde. Moet je net die van Dijkhuizen hebben; die gaan dan juist door, om hun gelijk te halen. En nu, zeven jaar later, is dat gelukt. De gemeente zet onder dwang van de rechter de deur open, al wil ze tegenover de PZC nog niet op de kwestie ingaan.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.