Onthulling van het bouwbord voor de studentenhuisvesting van Woongoed Middelburg tussen de spoorlijn en het kanaal, aan de Kanaalweg in Middelburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Onthulling van het bouwbord voor de studentenhuisvesting van Woongoed Middelburg tussen de spoorlijn en het kanaal, aan de Kanaalweg in Middelburg. © Maurits Sep

Na twintig jaar eindelijk gelukt: studentenhuisvesting langs het Kanaal in Middelburg

MIDDELBURG - Na twintig jaar en verschillende mislukte plannen lukt het Middelburg eindelijk toch om één van de laatste projecten uit de Kwaliteitsatlas te voltooien: bebouwing tussen de spoorlijn en het kanaal. Geen kantoren, maar studentenkamers komen er. Om de volgende stap te zetten in de ambitie om uit te groeien tot een echte onderwijsstad.

  1. Rechtbank veroordeelt Veere voor niet ingaan op verzoek tegenstanders hotel-resort Biggekerke
    PREMIUM

    Rechtbank veroor­deelt Veere voor niet ingaan op verzoek tegenstan­ders ho­tel-re­sort Biggekerke

    BIGGEKERKE - De gemeente Veere is veroordeeld tot het betalen van een dwangsom omdat het dagelijks bestuur tot nu toe niet reageerde op een verzoek van de tegenstanders van de bouw van een hotel-resort bij Biggekerke. Zij vroegen eind februari al om intrekken van een vergunning voor het perceel aan de Kaasboerweg waar Dormio Leisure Development een hotel-resort met 466 bedden wil bouwen.