Na 2 maanden droogstaan eindelijk weer baantjes trekken in Vlissingen

VIDEOVLISSINGEN - De vaste zwemmers in het Vrijburgbad in Vlissingen zijn blij dat ze na twee maanden droogstaan weer het water in mogen. ,,Ik knap er niet alleen lichamelijk van op, ook geestelijk gaat het een stuk beter met me als ik zwem.”

Altijd anderhalve meter afstand houden, altijd één kant uitzwemmen, niet douchen en van tevoren een afspraak maken over het tijdstip dat je komt, is natuurlijk niet leuk en soms wat ongemakkelijk. Maar dat ze na twee maanden gedwongen wegblijven weer het zwembad in mogen, is voor veel vaste klanten van het Vrijburgbad belangrijker. Want de lichamelijke conditie én het geestelijk welzijn krijgen een behoorlijke knauw als de deuren van het zwembad op de grens van Vlissingen en Middelburg lang dicht blijven, bevestigen vaste baantjeszwemmers.

  1. 12-jarige jongens op rooftocht in Middelburg; naast rugzak stelen ze ook milkshake en frietjes

    12-jarige jongens op rooftocht in Middelburg; naast rugzak stelen ze ook milkshake en frietjes

    MIDDELBURG - De twee 12-jarige jongens uit Middelburg die gisteravond zijn aangehouden voor het bestelen van een 11-jarige jongen met geweld hebben nog meer op hun kerfstok. Terwijl ze door de politie werden gezocht, beroofden ze ook nog eens twee jongens van hun frietjes en milkshake. Het onderzoek loopt nog, maar de twee worden verdacht van het plegen van beroving met geweld en poging beroving.