Sunshine Cleaners traden zaterdag op in de Grote of Barbarakerk in Culemborg met muziek van hun nieuwe cd ‘7 Acts of Mercy’. De band bestaat uit Sjef Hermans, Jacqueline Heijmans en Geert de Heer (vlnr).
Volledig scherm
PREMIUM
Sunshine Cleaners traden zaterdag op in de Grote of Barbarakerk in Culemborg met muziek van hun nieuwe cd ‘7 Acts of Mercy’. De band bestaat uit Sjef Hermans, Jacqueline Heijmans en Geert de Heer (vlnr). © Raphael Drent

Muzikale lessen in barmhartigheid van Sjef Hermans: ‘Ook ik kan nog veel verbeteren aan mezelf’

MIDDELBURG - Met hun nieuwe cd voltooit de Middelburgse band Sunshine Cleaners een trilogie over mensen die de wereld mooier maken. Zanger en tekstschrijver Sjef Hermans: ,,Ik heb ervan geleerd dat ik nog heel wat kan verbeteren aan mezelf.”

  1. Rechtbank weigert rectificatie: ‘Veere gaf niet alle gevraagde informatie over hotel-resort Biggekerke’
    PREMIUM

    Rechtbank weigert rectifica­tie: ‘Veere gaf niet alle gevraagde informatie over ho­tel-re­sort Biggekerke’

    BIGGEKERKE - Veere kan fluiten naar een rectificatie. De Middelburgse rechtbank denkt er niet aan een vonnis aan te passen waarin duidelijk staat dat het college van burgemeester en wethouders van Veere opgevraagde informatie niet heeft opgestuurd. De rechtbank meldt dat het die bewuste informatie nooit heeft gekregen en dat een verzoek tot rectificatie dan ook wordt afgewezen.