Het Oranjeplein in Veere waar per 1 april volgens Mosmans veel te veel betaald moet worden om te parkeren.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Oranjeplein in Veere waar per 1 april volgens Mosmans veel te veel betaald moet worden om te parkeren. © Google Street View

Mosmans probeert ‘buitensporig parkeertarief’ voor Veere te voorkomen

VEERE - Ondernemer Jan Mosmans vindt de stijging van de parkeertarieven in Veere zo buitensporig dat hij via een kort geding daar een einde aan probeert te maken. Hij vindt dat de gemeente onrechtmatig bezig is door de tarieven per 1 april met 15 tot 22 procent te verhogen en hij is bang dat bezoekers Veere gaan mijden of korter blijven ‘waardoor ondernemers worden geraakt’.

Tot teleurstelling van Mosmans kon hij niet zelf bij het kort geding aanwezig zijn. Wegens de coronacrisis werd het de afgelopen dagen schriftelijk afgehandeld. ,,Ik kon dus niet laten zien hoe geëmotioneerd ik ben.”

  1. 12-jarige jongens op rooftocht in Middelburg; naast rugzak stelen ze ook milkshake en frietjes

    12-jarige jongens op rooftocht in Middelburg; naast rugzak stelen ze ook milkshake en frietjes

    MIDDELBURG - De twee 12-jarige jongens uit Middelburg die gisteravond zijn aangehouden voor het bestelen van een 11-jarige jongen met geweld hebben nog meer op hun kerfstok. Terwijl ze door de politie werden gezocht, beroofden ze ook nog eens twee jongens van hun frietjes en milkshake. Het onderzoek loopt nog, maar de twee worden verdacht van het plegen van beroving met geweld en poging beroving.